Gratis fragt i DK ved køb på 600,- og over.


DET GYLDNE BLAD

Det Gyldne BladDet Gyldne Blad hedder mit personlige lille kunstner-brand, som jeg Stephanie står bag. Her producerer jeg tryk og kort af mine illustrationer samt håndsyr kunstfærdige små genstande, så som dukker og brocher. Jeg nærer en forkærlighed for historier og det fortællende, at finde på små verdner som man kan forsvinde væk i for en stund.
Jeg henter inspiration fra meget i livet, men noget der som regel taler til mig er folk art, folkeeventyr, tegneserier, børnebøger og børne-tv fra 70-80'erne. Jeg kan lide det unikke og særlige, dét som der er kræsset om og taget stilling til, for om det tænker jeg, at det er en modsætning til ligegyldighed. Derfor håber jeg, at du kan mærke noget at det nærvær jeg skaber med og tænker ind i mit virke, når du enten erhverver dig noget her fra min shop eller 'blot' følger med.

Krydser
Det Gyldne Blad
krydser nok ofte 
de usynlige grænser, der kan være imellem kunst, illustration og kunsthåndværk. Jeg trækker på mine mange års erfaringer som billedkunstner og min tidligere kunstuddannelse på artcollege i England. Det passer det mig fint hvis Det Gyldne Blad ikke lige altid passer ind i en specifik kategori. På den måde er der mulighed for ringene i vandet kan sprede sig længere ud og gøre sig gældende flere steder og for mere i os.

For store er små

Jeg tænker en hel del på barndom og dens betydning for os som voksne, derfor ønsker jeg også at Det Gyldne Blad - trods dets barnlige islæt også er for voksne og her navnlig for barnet i os, så at mit lille brand dermed er for både store og små. Jeg arbejder med en motivverden, der kan synes som værende taget ud af en historie...og hvem holder ikke af en god historie... ja det vil jeg mene at både stor og lille gør - og nok endnu mere når det er noget man kan have sammen.

Jeg holder meget af at spænde over flere materialer og udover at jeg fra tidelig barndom allrede tegnede en masse holdte jeg også af at klippe og klistre og sy.  Som teenager begyndte jeg at dukker og bamser - det var nok min måde hvorpå jeg endnu kunne holde lidt fast i barndommen. Men det var ikke særlig velset blandt jævnaldrene, som havde travlt med at blive voksne. Det havde jeg bare ikke, men senere og i en årrække syede jeg ikke en eneste dukke, dog da jeg genoptog dukkerne faldt det mig meget naturligt og noget i mig syntes at falde på plads. I dag sælger jeg mine små samlerdukker til voksne både herhjemme, men også til kunder i USA, Singapore, Spanien og Sverige. Jeg har også indimellem lavet små dukkeportrætter på bestilling.

I mit logo finder man et gyldent blad det referer både til mit brandnavn og til et
 barndomsminde der omhandler to store gamle Egetræer i mit barndomskvarter. På den måde knytter jeg barndom, erindringer og fortællinger til mit brand og til det jeg skaber.

Jeg arbejder i mit lille hjemmeatelier hvor jeg balancerer mellem freelance opgaver og mine egne projekter, som Det Gyldne Blad også knytter sig til. Sommetider kan du finde mig på markeder med Det Gyldne Blad og du kan også finde mine kort ude i flere små butikker i Danmark. Indimellem udstiller jeg på gallerier i mit eget navn. Ud over alt dette driver jeg denne webshop med alt hvad der hører sig til, så det er også mig der pakker og sender dine bestillinger og svarer på e-mails osv.
Jeg bor med min lille familie, fem høns, en kat og en dejlig have nær skov og sø.

Tak fordi du kiggede forbi.

Kærligst, Stephanie


Jeg er medlem af/I'm a member of:
 BKF/Billedkunstnernes Forbund/Danish Visual Artists
Dansk Forfatterforening & Illustratorerne/Danish Authors Association & Illustrators


Jeg er uddannet/I'm educated at:
1999-2002 BA Honors degree in Fine Art. Colchester School Of Art & Design, UK.Det Gyldne Blads kreationer har været vist i Danske livsstilsmagasiner så som BoligLiv, Vores Børn & Strandvejs magasinet.
EN: The creations of Det Gyldne Blad has been shown in the following lifestyle magazines: BoligLiv, Vores Børn & Standvej Magazine.


Jeg har også en professionsbachelor som Psykomotorisk Terapeut/Afspændingspædagog.
Mine to uddannelser kombinerer min
interesse i mennesket, vores barndom, liv, sind og krop.
Nu og da underviser jeg i tegning og maleri på DOF-Birkerød Fritidsskole.
EN: I have also taken a profession bachelor in Psycomotrician Therapyt. Both my eduactions combine my interest in the human, our childhood, life, emotions and body.
Now and then I teach drawing and painting at DOF-Birkerød sparetime school.Klienter/Clients:

Ordrestyring.dk
Turbine Forlaget
Straarup & Co
Forlaget Frø
Det Glutenfri Bageatelier (nu H.U.G. Bageri)
Frederiksberg Bibliotek
Folkekirkens Skoletjeneste (Skoleskibet)
Yolly magazine
Marianne Østergaard Knitting