Gratis fragt i DK ved køb på 600,- og over. World wide shipping.


Det Gyldne Blad

Lidt bag om
Det Gyldne Blad
 
(English version coming)

 
I mit lille hjemme atelier arbejder jeg med mine kreationer og illustrationer til Det Gyldne Blad samt anden kunst. Jeg har altid elsket små verdener, historier og fortællinger og siden tidlig barndom har jeg været omgivet af bøger og billeduniverser.
Min mor arbejdede i 25 år på det lokale bibliotek og det var noget af det bedste at komme med derhen og det var jeg ofte. Stedet emmede af historier, tanker og ideer om livet. Alle bøgerne med deres forsider og skrevne ord stod og talte til mig fra hylderne og ofte lavede min mor små udstillinger centreret omkring det lokale miljø. I børnebogs afdelingen var der masser af illustrationer at gå på opdagelse i og jeg tog det hele ind og tegnede selv løs, klippede og limede eller syede små dukker. Dengang og som nu var det min måde at bearbejde mine indtryk på og hvad livet nu engang byder.
I kunsten og det kreative har jeg altid følt mig mest hjemme, - ikke sigende, at det ikke er udfordrende at skabe, for det er det, men også så meget andet og jeg kender ikke til livet uden. 

Det Gyldne Blad er en evig proces for mig - og det kan jeg lide. Der er projekter som opstår via bestillinger, samarbejder og opgaver, imens andet er unika, tryk og kort som jeg selv sælger her i webshoppen, på markeder og i samarbejde med udvalgte butikker.
Det Gyldne Blad bevæger sig rundt imellem den fine grænse der sommetider kan være mellem kunst, illustration, kunsthåndværk og design - en grænse som nogle gange er tydelig og andre gange helt væk, en grænse som jeg altid har undret mig over og følt besnærende hvis den bliver for definerende. Jeg har det helt klart bedst med at passe mindst muligt ned i en kasse.

I øjeblikket er mit hjem under ombygning. Min mand og jeg er igang med at bygge til på vores hus hvilket også indkluderer et nyt atelier til mig - ikke et kæmpe et, men stort nok til - længere fremme, at kunne invitere besøgende indenfor efter aftale og sikke jeg glæder mig. 

Jeg har beskæftiget mig med kunst i mange år og på mange måder - hvorpå Det Gyldne Blad på en måde er et projekt for sig. Du kan se mere på stephaniedonsoe.com.

For nu - tak fordi du kiggede med her!

De bedste hilsner

Stephanie
Jeg er medlem af/I'm a member of
 BKF/Billedkunstnernes Forbund (Visual Artists Society)
Dansk Forfatterforening & Illustratorerne (Danish Authors Society & Illustrators)


Jeg er uddannet/ I held a
Ba Honors degree in Fine Art fra Colchester School Of Art & Design, UK.


Udstilling nu/Exhibition now
SCOUT II gruppeudstilling/ Group show. 10.th of April - 6.th of June 2022. Galleri Heike Arndt in Denmark, Kettinge
Summer gruppeudstilling/Group show. 11th of June - september 2022. Galleri Heike Arndt Denmark, Kettinge.

Det Gyldne Blad kreationer har været vist i Danske livsstilsmagasiner så som Boligliv, Vores Børn og Strandvejs magasinet. Jeg har tegnet flere letlæsningsbøger og tegner løbende for forlagene Straarup & Co samt Turbine Forlaget, dertil har jeg har jeg tegnet til artikler for Yolly magazine og Folkekirkens Skoletjeneste. Tidligere har jeg udgivet min egen børne e-bog i samarbejde med Fairytell.dk (nu Podimo) og underviser nu og da på dag-aften skoler i maleri og tegning.


Jeg har også en professionsbachelor som Psykomotorisk Terapeut der sammen med min kunst kombinerer min interesse i mennesket, vores barndom og hvordan krop og psyke påvirker og interagerer med hinanden - en brugbar viden til når jeg for eksempel underviser andre i kreativ udfoldelse.

Interesseret i at se mere om tidligere udstillinger og lign?- se da venligst til min portefølje på www.stephaniedonsoe.com 


Det Gyldne Blad items have been featured in Danish lifestyle magazines such as BoligLiv, Vores Børn and Strandvejs Magasinet and I have illustrated several light-reading books for children for Turbine Forlaget and Straarup & Co which I'm also working on at the moment. In cooperation with Fairytell.dk (now Podimo) I have published my own children's ebook and done editorial work for Yolly magazine and The Danish Folk church School teaching. 

Years ago I also did a profession degree in Psychometrician Therapy. Together with my art it combines my interest in childhood and our emotional life as well as how the body and mind connect and interfere with each other. It's is a useful knowledge to when I for instance teach others in creative exploration.