Gratis fragt i DK ved køb på 600,- og over.


Det Gyldne Blad

Efterårsfugl

228,00 kr.

Beskrivelse

Smuk efterårs-illustration med en lille fugl på vej gennem skoven, her som som plakat - eller rettere som et Giclee tryk i størrelsen A3.
Trykket er fuld af stemning og som en taget ud af en historie, som både store og små vil kunne digte videre på.

Papiret er af mærket Hahnemühle, som er en lækker papirtype da det er en smule nistret på overfladen lidt ligesom akvarel papir og er fsc-mærket. Jeg har netop gjort mig meget omhyggelig med at finde det rette papir, der smukt kan gengive min håndmalede og tegnede streg og det kan virkelig dette papir.

Jeg trykker lokalt med et trykkeri her i Danmark med trykken metoden Giclee.
(Du kan læse mere om trykmetoden længere nede.)

Trykket er signeret i hånden på forsiden.

Ramme medfølger ikke.

Jeg anbefaler altid at beskytte sine tryk og tegninger mod direkte sollys, på den måde kan de holde i mange år frem.


Antal
1
Læg i kurv
Priser er inkl. moms

Hvad er Giclee-tryk?

Giclee tryk/print - kaldes også fine art print. Ved denne tryk metode sættes der høje krav til at både papir og blæk skal opfylde meget strenge standarder for arkiv holdbarhed. Ved indramning og beskyttelse mod direkte sollys får man et tryk som har en holdbarhed +100 år.

Der trykkes med 12-pigment blæk, som er vandbaseret, på det skønneste papir fra Hähnemühle på 190 milligram og af højt kvalitet.
Papiret har en let nistret og rug overflade der minder lidt om akvarel papir og som blækken fæstner godt på. Tryk metoden kan matche farver og blæk meget præcist og kan derfor gengive den oprindelige illustration meget nøjagtigt.