Welcome! FREE shipping in Denmark on orders of 600,-kr and above + International shipping!

prints, cards & hand stitches
Det Gyldne Blad

Ordre & levering

Hvis du har nogen spørgsmål, må du endelig ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til mig, Stephanie Donsø via: detgyldneblad@gmail.com.
Så vil jeg gøre mit for at imødekomme dine behov.

BETALING

Min webshop modtager Visa/Dankort, VISA, Maestro via Nets og Quickpay samt´MobilePay. Dette er de betalingsveje som benyttes i min webshop. Dine betalingsoplysninger som du benytter ved tjek ud i min webshop vil også kun blive behandlet af dem.

Alle priser i min webshop vises i danske kroner. Ekstra udgifter som beregnes ud fra ordre, fragt og betalingsmetode vil blive lagt til når du foretager dit køb.

Inden for Danmark tilbydes fri fragt ved køb på 600, kr. eller over.

Fragt priser:
Fragt, Danmark: DAO eller GLS, som sender med tracking nummer.
Danmark: Fragt til pakkeshop efter eget valg: 39,-kr
Danmark: Hjemmelevering: 42,-kr 
Jeg sender med PostNord/standard når det er enkelte kort som sendes: 22,-kr.
(Dette er der ikke tracking på)

Europa:
Hjemmelevering
: 66,- kroner med DAO/tracking til følgende lande:
Belgium, Bulgaria, Estland, Finland, France, Greece, Holland, Ireland, Italy, Croatia, Litauen, Latvia, Luxembourg, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Spain, Great Britain, Sweden, Deutschland, Hungaria, Austria, The Czech Republic.

Hvis dit land ikke fremgår blandt ovenstående lande tag endelig kontakt til mig.

For forsendelse uden for Europa
så som USA, Canada, Japan, Singapore, Middle East, Australia, Norway og lign. tag venligst kontakt til mig for at blive oplyst fragt pris.
Her sender jeg som regel med PostNord.
Jeg kan tilbyde at sende print og kort som standard post uden tracking nummer for at holde fragtpriserne nede, mens unika altid afsendes med tracking hvilket også betyder en højere fragtpris.

Fragtpriser lægges til ved tjek ud.

Sørg for at oplyse den korrekte adresse til der hvor ordre/pakke skal sendes til.
Det er købers eget ansvar at oplyse den rigtige adresse til der hvor ordre/pakken skal sendes til. Jeg kan ikke blive holdt ansvarlig for en forkert oplyst adresse hvis denne fra start ikke har været oplyst korrekt. Jeg kan heller ikke blive holdt ansvarlig for uafhentede ordre/pakker i pakkeshops.
Hvis du opdager, at du har indtastet en ukorrekt adresse efter ordren er afgivet tag da kontakt til mig via e-mail så hurtigt som muligt med oplysning om den korrekte adresse.

PAKNING OG LEVERING

Alle ordre pakkes i mit hjemme atelier og indleveres til de lokale pakkeshops til forsendelse. Med tiden kommer jeg også til at tilbyde ‘click & collect’ på min hjemmeadresse, men dette er endnu ikke muligt.

Din ordre vil blive håndteret og pakket inden for 1-4 arbejdsdage efter modtagelse af din bestilling i min webshop.
Jeg vil gøre mit bedste for at pakke din bestilling så hurtigt som muligt.

 

Hvis jeg modtager din ordre i en weekend eller på en helligdag vil din ordre normalt først blive håndteret den efterfølgende hverdag.