Gratis forsendelse til pakkeshop i Danmark på ordre af 600,-kr. og over.

Pige med vogn

159,20 kr.

Beskrivelse

Pak en vogn med dine ynglings ting, katten skal også med!
Et A4 tryk af høj kvalitet og fuld af kær historiefortælling.

Papiret er af mærket Hahnemühle, som er en lækker papirtype. Det er syrefrit, en smule nistret på overfladen så det tager godt imod den vandbaserede farvepigment som der er trykt med. Dertil er papiret fsc-mærket. Jeg synes at netop lige dette papir spiller så godt sammen med mine motiver. Man tror næsten at det er originalen man står med.
A4: 21 x 29,7 cm.
Jeg trykker lokalt med et trykkeri her i Danmark og du kan læse mere om trykmetoden længere nede.

Trykket er signeret i hånden på forsiden.

Ramme medfølger ikke.

Jeg anbefaler altid at beskytte sine tryk og tegninger mod direkte sollys, på den måde kan de holde i mange år frem.

Antal
1
Køb
Priser er inkl. moms

Info om print:

Mine print kan også betegnes som plakat, tryk, poster og Giclee tryk. Sidstnævnte udgør også selve tryk metoden og hvad er så det?

Giclee tryk/print - kaldes også fine art print. Ved denne tryk metode sættes der høje krav til at både papir og blæk skal opfylde meget strenge standarder for arkiv holdbarhed, altså at kunne holde i mange år forudsættende at trykket beskyttes. Som ved alt kunst gælder det at jo bedre beskyttelse og opbevaring jo længere holdbarhed.
Beskyttes mine tryk med indramning og bliver ikke placeret i direkte sollys vil  trykkene kunne have en holdbarhed +100 år.

Til tryk som er af trykmetoden Giclee trykkes der med 12-pigment blæk, som er vandbaseret. Jeg benytter det skønneste papir, som er fra Hähnemühle af højt kvalitet på 190 miligram. Papiret har en let nistret og rug overflade der minder lidt om akvarel papir og som blæken fæstner godt på.
Tryk metoden kan matche farver og blæk meget præcist og gengiver derfor mine oprindelige illustrationer meget nøjagtigt.

Jeg trykker fast og i samarbejde med et dansk trykkeri København.

Med mine billedmotiver prøver jeg at skabe små historiefortællende verdner der både er for børn og for det barn vi alle har i os, dermed oplever jeg at det er meget blandet aldersgrupper der køber mine tryk og det glæder mig. Billedmotiverne er ikke ment at skulle 'larme' og alligevel har de en vis insisteren i og med det univers de nu engang indeholder og beskriver.