Gratis fragt i DK ved køb på 600,- og over.


DET GYLDNE BLAD

Det Gyldne Blad

Pige på Fluesvamp/2.sortering

80,00 kr.

Beskrivelse

OBS. sælges som 2. sortering.
Jeg sælger dette tryk som 2.sortering da det ligger udenfor mine normale billedtryk størrelser og trykket er hverken en A3 eller A4 størrelse, men måler 27 x 35,8 cm. Ellers er billedtrykket, papiret, pigmenter osv. den helt samme kvalitet som mine andre tryk. Jeg fik blot trykt, ved en fejl, et antal i forkert størrelse.

Papiret er af mærket Hahnemühle, som er en lækker papirtype da det er syrefrit og en smule nistret på overfladen a la akvarel papir og så er det fsc-mærket. Jeg synes altid at dette papir gengiver mine illustrationer så fint, så at man næsten tror at det er originalen man står med.
Jeg trykker lokalt med et trykkeri her i Danmark og du kan læse mere om trykmetoden længere nede.

Trykket er signeret i hånden på forsiden.

Ramme medfølger ikke.

Jeg anbefaler altid at beskytte sine tryk og tegninger mod direkte sollys, på den måde kan de holde i mange år frem.


Antal
1
Køb/buy
Priser er inkl. moms

Hvad er Giclee-tryk?

Giclee tryk/print - kaldes også fine art print. Ved denne tryk metode sættes der høje krav til at både papir og blæk skal opfylde meget strenge standarder for arkiv holdbarhed. Ved indramning og beskyttelse mod direkte sollys får man et tryk som har en holdbarhed +100 år.

Der trykkes med 12-pigment blæk, som er vandbaseret, på det skønneste papir fra Hähnemühle på 190 milligram og af højt kvalitet.
Papiret har en let nistret og rug overflade der minder lidt om akvarel papir og som blækken fæstner godt på. Tryk metoden kan matche farver og blæk meget præcist og kan derfor gengive den oprindelige illustration meget nøjagtigt.